Senior Innovationsrådgivare - Nordic Innovation

Top navigation

Senior Innovationsrådgivare

  • Published 26/06/2018
Nordic Innovation söker ny Senior Innovationsrådgivare. Ansök innan 20 augusti 2018!

Vårt nordiska team behöver förstärkas av dig som kan och vill utveckla innovation och/eller internationalisering inom det privata näringslivet och offentliga sektor med fokus på nya tillväxtområden. Som en av våra seniorrådgivare i Nordic Innovation kommer du att arbeta med att identifiera, utveckla och genomföra nordiskt samarbete inom näringslivet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av näringsutveckling och/eller offentlig sektor, gärna internationellt.


 
Dina arbetsuppgifter är:

  • Att identifiera, förankra och genomföra nordiska samarbetsprojekt
  • Projektledning
  • Att utveckla innovativa nordiska satsningar inom näringslivet

För att kunna jobba effektivt hos oss behöver du ha erfarenhet av att leda projekt inom branschen och vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med digitalisering i innovationsprocesser. Vi behöver dig som har erfarenhet av och kunskap om nordiska länders finansieringsorgan och ett brett nätverk, särskilt i Sverige.


Du har:

  • en akademisk examen på högre nivå
  • flera års relevant arbetserfarenhet
  • goda kommunikationsfärdigheter
  • flytande kunskaper i minst ett skandinaviskt språk och engelska
  • erfarenhet från internationellt projektarbete

Hos oss arbetar vi både i team och självständigt och hos vår personal värdesätter vi god samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i en intressant, trevlig och ibland hektisk arbetsmiljö med kollegor från alla nordiska länder och nya kontaktnät inom de centrala innovationsmiljöerna i Norden och internationellt. En del resor ingår i arbetet.
 
Den lediga anställningen har ett tidsbegränsat kontrakt på fyra år med möjlighet till förlängning på ytterligare fyra år, i enlighet med Nordiska ministerrådets regler. Statsanställda har rätt till tjänstledighet från sin nuvarande tjänst för att arbeta vid Nordic Innovation. Medarbetare som rekryteras från ett annat land än Norge har rätt till kompensation i förbindelse med flytt utomlands. Vi eftersträvar en balans bland våra medarbetare med hänsyn till ålder, kön och nationalitet. Arbetsplatsen är Oslo.

För närmare information om tjänsten, hänvisas du till seniorrådgivare Haukur Stefansson, +47 930 551 31 (h.stefansson@nordicinnovation.org).

Sänd en kortfattad söknad med CV senast 20.8.2018.

 

ANSÖK HÄR!


Subscribe to our newsletter

Contacts